Άγρια κόντρα Κυρανάκη-Βέττα στον ΣΚΑΪ - Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Άγρια κόντρα Κυρανάκη-Βέττα στον ΣΚΑΪ

2586 1452 Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Ένταση, υψηλοί τόνοι και σκληρές εκφράσεις στον τηλεοπτικό αέρα του «ΣΚΑΪ» και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τον Δημήτρη Βέττα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την αποψινή ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

“Η μεγάλη πολιτική εξαπάτηση δεν ήταν αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας. Η μεγάλη πολιτική εξαπάτηση ήταν τα Χρηματιστήρια, ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα εξοπλιστικά, οι μίζες, τα σκάνδαλα και όλα αυτά που φαγώθηκαν και οδήγησαν τη χώρα στα βράχια”, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον κ. Κυρανάκη.

“Κατάντια δεν είναι μόνο οι δηλώσεις του κ. Ζουράρι. Κατάντια είναι επίσης, κ. Βέττα, να λέτε από αυτόν τον σταθμό πριν λίγους μήνες ότι δε θα μειωθούν οι συντάξεις, ότι δε θα μειωθεί το αφορολόγητο, ότι δε θα ψηφιστεί κανένα μέτρο για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και τελικά γεμάτος περηφάνια στη Βουλή, με πάνω το χέρι να ψηφίζετε “ναι σε όλα”. Κατάντια είναι να λέει ο κ. Ντάισελμπλουμ ότι με τον κ. Βέττα όλα είναι εύκολα”, υποστήριξε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο:

* Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα INBOX