Κυρανάκης: Λαλιώτης, Τσοχατζόπουλος και το παλιό διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ - Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης

Κυρανάκης: Λαλιώτης, Τσοχατζόπουλος και το παλιό διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ

660 347 Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 εξαπέλυσε επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη αντίδραση στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη

Ο κ. Τσίπρας θέλει να διατηρήσει τη θέση του και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή “Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ” με τον Αλέξανδρο Κλώσσα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Σημείωσε ότι η ΝΔ δεν θα αφήσει τίποτε να πέσει κάτω και θα κάνει σκληρή κριτική.

“Εμείς καλούμε τους πολίτες να μας κρίνουν και να παρακολουθούν τις εξαγγελίες μας”, δήλωσε.

Ο κ.Κυρανάκης κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, είπε: “Βλέπω ότι Λαλιώτης, Τσοχατζόπουλος και άλλοι από το παλιό διεφθαρμένο σύστημα του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν εμμέσως το ΣΥΡΙΖΑ. Η καραμέλα που επαναλαμβάνεται από τον πρωθυπουργό για το παλιό πολιτικό σύστημα, αυτό είναι στο dna του και δε μπορεί να το βγάλει από πάνω του. Όσο Λαλιώτης, Τσοχατζόπουλος και άλλοι από το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα ανεβαίνει”.

Ερωτηθείς με αφορμή την επίθεση κατά Βούτση για τη θρησκεία εάν η ΝΔ επιστρέφει σε μία πατριωτική ή και ακροδεξιά ακόμη ατζέντα, ο κ.Κυρανάκης απάντησε: “Εμείς έχουμε σαφείς διαχωριστικές γραμμές με την ακροδεξιά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει κάνει. Κλείνει το μάτι σε τρομοκρατικές οργανώσεις, στο Ρουβίκωνα. Όταν στο κέντρο της πόλης απειλούνται περιουσίες πως θα το χαρακτηρίζατε; Εγώ το χαρακτηρίζω τρομοκρατία”.

* Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα news247.gr