Κυρανάκης: Να αποφασίζει κάθε δήμος αυτόνομα για την καθαριότητα - Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Κυρανάκης: Να αποφασίζει κάθε δήμος αυτόνομα για την καθαριότητα

1140 600 Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, επανέλαβε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κυρανάκης στάθηκε στην ανάγκη όλοι να συνδράμουν, ώστε να μην κινδυνέψει η δημόσια υγεία τις μέρες του καύσωνα, αλλά και ενόψει του μεγάλου κύματος τουριστών που αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα το προσεχές διάστημα.

“Σήμερα αρχίζει ένας πολύ μεγάλος καύσωνας που θα ταλαιπωρήσει τους πολίτες και θα δημιουργήσει τεράστιους κινδύνους. Πρέπει οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στις δουλειές τους και βεβαίως να πληρωθούν τα δεδουλευμένα. Η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας προσωπικά είναι αδύναμος και δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα, αλλά πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να βοηθήσουν ώστε να μην κινδυνέψει η δημόσια υγεία. Τώρα που έρχεται ένα τεράστιο κύμα τουρισμού, αλίμονο αν δεν κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει για να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα της Ελλάδας προς το εξωτερικό”, τόνισε ο κ. Κυρανάκης.

Αναφορικά με την πρόταση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, να αποφασίζουν οι δήμαρχοι τον τρόπο αποκομιδής των σκουπιδιών, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε: “Είναι μια πολύ λογική πρόταση. Είναι μια πρόταση που έχουν εκφράσει πολλοί δημότες και πολλοί δήμαρχοι στο δημόσιο διάλογο. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ιδέα που μπορεί να λύσει ένα πρόβλημα. Και αυτή είναι μια τέτοια ιδέα”.

* Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα newpost.gr