Κυρανάκης: Ξέρουμε τι συμβαίνει όταν ο κ. Τσίπρας λέει «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα» - Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Κυρανάκης: Ξέρουμε τι συμβαίνει όταν ο κ. Τσίπρας λέει «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα»

1080 699 Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Σήμερα”, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο κ. Κυρανάκης έκανε λόγο για κοροϊδία εκ μέρους του κ. Τσίπρα.

“Από χθες οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν. Άκουσαν τον κ. Τσίπρα να υπόσχεται στο διάγγελμά του ότι “δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα”. Πρόκειται για κοροϊδία χωρίς όρια, αφού στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που έχει καταθέσει υπάρχουν ήδη νέα μέτρα”, ανέφερε ο κ. Κυρανάκης.

“Τι είναι το μέρισμα 1,4 δις ευρώ; Τα μισά αφορούν δικαστικές αποφάσεις, τα οποία δεν δικαιούται ο πρωθυπουργός να δώσει πίσω ως χάρη. Τα δίνει πίσω η ελληνική δικαιοσύνη, ακυρώνοντας νόμους όπως ο 4024/2011, όχι ο κ. Τσίπρας, όχι ο κ. Μητσοτάκης, όχι κάποιο πολιτικό κόμμα. Τα υπόλοιπα είναι επιδότηση προς τη ΔΕΗ, δεν είναι κοινωνικό μέρισμα” υποστήριξε.

Σε σχέση με την υπόθεση Καμμένου-Σαουδικής Αραβίας και την εμπλοκή μεσάζοντα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε: “Ο κ. Καμμένος έχει παραβιάσει ξεκάθαρα νομοθεσία η οποία ήρθε στη Βουλή ακριβώς για να αποφύγουμε φαινόμενα μίζας – το 2011 ήρθε νόμος στη Βουλή που απαγορεύει τέτοιες συμφωνίες να γίνονται με μεσάζοντες. Ο κ. Καμμένος έχει φέρει έγγραφα αμφιβόλου αξιοπιστίας και πρέπει να ελεγχθεί το θέμα από τη δικαιοσύνη. Υπάρχει σκάνδαλο 66 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε να επιταχύνεται από τον κ. Τσίπρα το διάγγελμα με τα χθεσινά ψέματα για να αλλάξει την ατζέντα.”

* Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα skai.gr