Προσβολές Τζάκρη στην Αστυνομία – Έντονη Αντίδραση Κυρανάκη - Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Προσβολές Τζάκρη στην Αστυνομία – Έντονη Αντίδραση Κυρανάκη

1200 700 Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Επίθεση στη ΝΔ για τις προσλήψεις αστυνομικών και την αγορά περιπολικών έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη σε συνέντευξή της, με τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνο Κυρανάκη να της ζητάει να σταματήσει να «προσβάλλει τους αστυνομικούς».

«Τι κάνετε δύο χρόνια που είστε κυβέρνηση; Προσλαμβάνετε αστυνομικούς και αγοράζετε περιπολικά.», είπε σε συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος ζήτησε σεβασμό στους Έλληνες αστυνομικούς. «Οι αστυνομικοί απεγκλώβισαν τον κόσμο. Σταματήστε να είστε προσβλητική απέναντι στα παιδιά της ΕΛΑΣ. Αν δεν ήταν αυτοί που μπήκαν με αυτοθυσία θα είχε γίνει ζημιά θα είχαμε ακόμη εγκλωβισμένους», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ και συνέχισε: «Είναι ντροπή αυτό που κάνετε. Δείξτε σεβασμό στον Έλληνα αστυνομικό που κουβάλησε στην πλάτη ένα κοριτσάκι που έπρεπε να κάνει χειρουργείο. Δείξτε λίγο σεβασμό. Ένα ειρωνικό ναι ναι είναι η απάντησή σας στην ελληνική αστυνομίας. Το “ναι ναι” να το πείτε στα παιδιά που είναι στη φρουρά σας. Να το πείτε στα παιδιά που είναι στη φρουρά σας.».

 

* Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα neodimokratis.gr