Ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινά μια καινούρια μάχη - Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινά μια καινούρια μάχη

800 800 Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Στις εκλογές που έρχονται, ζητώ τη στήριξή σας ως υποψήφιος βουλευτής στα Νότια της Β’ Αθηνών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με εμπιστεύθηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια ως αναπληρωτή εκπρόσωπο της μεγάλης κεντροδεξιάς φιλελεύθερης παράταξης. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έναν άνθρωπο που απέδειξε στην πράξη ότι δίνει ευκαιρίες στους νέους, ότι δεν υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει, έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν μεγάλο και μη αναστρέψιμο αέρα νίκης.

Ήταν τιμή μου να εκπροσωπώ τη Νέα Δημοκρατία.

Το έκανα με όλες μου τις δυνάμεις, το έκανα με πάθος για τις ιδέες μας, με επιχειρήματα και στοιχεία απέναντι στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο της παράταξης.

Όμως θέλησα να στείλω και ένα μήνυμα στη γενιά μου. Πολλοί με ρωτάτε για ποιό λόγο μπήκα στην πολιτική και δεν συνέχισα στον ιδιωτικό τομέα από όπου προέρχομαι. Και η αλήθεια είναι ότι τη χώρα σου δεν μπορείς να την αλλάξεις από τον καναπέ. Η απογοήτευση και η κριτική από μόνη της δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να κάνουμε πολλά για να αλλάξει η Ελλάδα.

Μπαίνω λοιπόν σε μια ακόμη μάχη, για να δουλέψω σκληρά γι αυτές τις αλλαγές που χρειάζεται η πατρίδα μας. Για όλα αυτά τα αυτονόητα που συζητάμε στις παρέες μας και δεν γίνονται ποτέ. Για να γίνω η φωνή όσων ζητούν ανανέωση.

Απέναντι στο χθες, με τα πόδια στη γη και το βλέμμα μπροστά.